Zanimljivo

Top 10 – Najpopularniji crtani filmovi

Roditelji danas imaju veću kontrolu nad time što njihova djeca gledaju i dovoljno mogućnosti za više od pukog filtriranja emisija koje su aktivno loše. Djeca bez obzira kojeg uzrasta uživaju da gledaju crtiće. U nastavku Vam predlažemo najpopularnije crtane filmove za djecu bilo kojeg uzrasta. Uživajte!

1. Kipo i doba izvanrednih stvorenja

Ova fantastična anime serija prati Kipo Oak, 13-godišnju djevojčicu prisiljenu pobjeći iz sigurnosti podzemnog grada kako bi se kretala opasnostima distopijskog svijeta. Epizode su pametne, kreativne, ozbiljno čudne i potpuno predivne. Ako vaše dijete ima ukusa za znanstvenu fantastiku, ovo je predstava za njih.

2. Peppa prase

Postoji li tamo hrkanje neodoljivije od Peppinog? Naša vodeća dama obožava ići u zabavnu avanturu sa svojim bratom Georgeom, upoznavati gledatelje sa svojim prijateljima poput Polly Parrot i oblačiti se kako bi impresionirala u cool odjeći – a sve dok uči mališane o prijateljstvu i suosjećanju.

3. Pitajte StoryBots

StoryBots je jedna od najboljih dječjih emisija u okolici. Epizode slijede Beep, Boop, Bing, Bang i Bo kad su krenuli odgovoriti na pitanje poput: Kako rade oči? Zašto recikliramo? Kako se prehladiti? Glupo pripovijedanje je glupo i zabavno, ali odgovori su ozbiljni i znanstveno utemeljeni – nije ni čudo što je osvojilo više nagrada Emmy.

4. Pobijedi Bube (Beat Bugs)

Beat Bugs prati živote buba koji žive u selu sličnom Richardu Scarryju. Što bube rade na tako živahnom mjestu s toliko toga? Zašto, upadati u pop pjesme, naravno. Ako zvuči glupo, jest – i upravo ta lagana postavka omogućuje ovoj promišljenoj Emmy-jevoj seriji da se pozabavi životnim problemima koji zaokupljaju mlade umove.

5. Šljokice i sjaj (Shimmer i Shine)

Leah ima tajnu koju ne može otkriti svom BFF Zacu. Usne su joj zapečaćene kad je u pitanju prijateljstvo sa Shimmerom i Shineom, dvjema sestrama blizankama – i duhovima – koji ispunjavaju želje. Međutim, dinamični dvojac i dalje su amateri koji često moraju ispraviti svoje pogreške s Leahom kraj sebe.

6. Invader Zim

Mračna smiješna znanstveno-fantastična serija koja je premijerno prikazana na Nickelodeonu u ranim aukcijama, Invader Zim bilježi eskapade Zima, vanzemaljca s planeta Irk koji je fiksiran na osvajanju Zemlje uz pomoć nesposobnog robotskog sluge po imenu GIR. Invader Zim trajao je samo dvije sezone, ali imao je trajni utjecaj na pop kulturu.

7. Šapa Patrola (PAW Patrol)

Ovaj pauzivno neodoljivi sljedbenici crtića mladi Ryder dok predvodi avanture Paw Patrola, slatkih očnjaka koji rade na tome da Adventure Bay budu sigurni.

8. Anamanijaci

Čudno prekrasno, Animacs je potpuno zabavna kombinacija slapstick humora i pametne igre riječi. Zvijezde showa su Yakko, Wakko i Dot, tri lika iz crtića u vintage stilu koji se kreću modernim svijetom s frenetičnom energijom. Napomena za roditelje: Ova hiperaktivna, hiper-zabavna serija nije ono što emitirate prije spavanja. Još jedna napomena roditeljima: vjerojatno ćete na kraju to gledati i uživati gotovo jednako kao i vaša djeca.

9. Spužvabob SKOCKANI

Ovaj upijajući, žuti i porozni lik izdržao je test vremena kako bi svoje divlje, podvodne avanture donio gledateljima svih generacija. Ne možemo reći ne događajima Bikini Bottoma, od večere u Krusty Krabu do satova vožnje u školi brodova gospođe Puffs. Jedna stvar bez koje možemo? Squidwardov klarinet.

10. Hej Arnold

Ne postoji dijete iz 90-ih na planeti koje nije u potpunosti voljelo Hej Arnold. U ovoj epskoj avanturi – nešto što djeca svih generacija trebaju iskusiti – pratimo nogometnog Arnolda i njegov klan iz PS 118 dok uče o suosjećanju, odanosti, ljubavi (gledamo te, Helga) i onome što je potrebno biti “smjelo dijete”. Možete očekivati epske avanture po gradu (animirano spajanje New Yorka i Seattla), otkačene likove poput Stoop Kida i Goluba i, naravno, ljubavne odise nikoga drugog nego gospođice Helge G. Pataki.

Senid A

Freelance grafički i web dizajner sa mnogo klijenata širom svijeta, zaljubljen u web tehnologije, dizajn, biznis i marketing.

Slične objave

Back to top button