Želite postaviti pitanje?

Ukoliko želite saznati više o uslugama koje nudimo koristite kontakt formu ispod ili pozovite na broj.

Digitalbalkan-team-image

Kontakt forma

Ispunite polja ispod kako bismo saznali više o Vašim projektima i zahtjevima.

Kontakt info

Adresa

Musala 1, 71300 Visoko

Email

contact@digitalbalkan.com​

Pozovite na broj

+387 62 881 070

FAQ

Najčešće postavljena pitanja

Biti uspješan više je od pukog posjedovanja web stranice i logotipa. Riječ je o dijeljenju vaše priče. Radi se o posjedovanju pravih promo materijala i ispravne strategije. Od pomoći u prepoznavanju i razumijevanju kupaca, izrade odgovarajuće web stranice do razvijanja trajne marketinške strategije, tu smo da vas učinimo uspješnim na bilo koji mogući način.

  • Brendiranje
  • Dizajn logotipa
  • Kreativni dizajni
  • Tekući marketing
  • Dizajn web stranica
  • Marketinške konsultacije
  • Strategija sadržaja
  • SEO Automatizacija

Cijena ovisi o veličini vaše web stranice, vrsti grafike koju moramo kreirati i svim malim detaljima koji čine web stranicu izvrsnom. U Digitalbalkan-u izrađujemo web stranice koje se same otplaćuju. Ako vaša web stranica generira potencijalne kupce koji vam pomažu povećati prodaju, ne isplati li se cijena nove web stranice? Nova web stranica će da unaprijedi vaše poslovanje i iskoristi priču o vašem brendu, pa se volimo fokusirati na isplativost.

Zapravo ovisi samo o vašem brendu i o samoj web stranici. Ne postoje dvije iste web stranice. Uvijek radimo s vašim vremenskim rasporedom i mogućnostima. Nakon što se upoznamo i razgovaramo o svim detaljima vašeg projekta, možemo vam dati realni vremenski okvir za vaš projekat.

Web stranicu uvijek započinjemo sa strateškim konsultacijama. Razgovarat ćemo o stvarima koje volite i ne volite na vašoj trenutnoj web stranici ukoliko postoji, o vašem brendu i općenitoj poruci. Nakon što bolje razumijemo vaše potrebe, stvorit ćemo strategiju za dizajn vašeg web stranice. Jednom kada se to prođe, pristupit ćemo radu na izradi prekrasne web stranice s naglaskom na pridobivanje vaših potencijalnih klijenata.

Ako niste sigurni u dizajn ili strategiju, javite nam. Razgovarat ćemo o tome zašto smo nešto osmislili na određeni način ili zašto je vaša strategija takva kakva je. Želimo da se osjećate samopouzdano i uzbuđeno zbog svog projekta. Ako se nešto u vezi s tim ne osjeća dobro, zajedno ćemo pronaći rješenje koje djeluje.